پاستا جز مواد غذایی است که همه افراد در هر رده سنی و با هر جنسیتی آن را می پسندند و یکی از غذاهای اصلی خانواده های ایرانی محسوب می گردد. حال این سوال که کدام استان بیشترین مصرف پاستا را دارد موضوعی است که برای پاسخ به آن باید به گزارشهای حاصل از داده های آماری رجوع کنیم. در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید تا بیشتر به این موضوع بپردازیم.
یکی از دستور پختهایی که اکثر خانمها به دنبال آن هستند، طرز تهیه پاستا شکم پر حلزونی می باشد که در اکثر سایتها به آن پرداخته شده، اما نکته ای که در پخت این غذا حائز اهمیت است، مدت زمانیست که پاستا باید روی حرارت بماند چرا که درصورت عدم رعایت تایم صحیح پاستا شما یا سفت و یا له می گردد که در هیچ کدام از این حالتها غذا شما دلچسب نخواهد بود.
معمولا رستوران داران برای تهیه پاستای مورد نیاز خود به نمایندگیها و تولیدکننده های اصلی محصول مراجعه می کنند. در خرید عمده پاستا به دلیل حذف مبالغ اضافی مربوط به واسطه ها مقرون به صرفه تر می باشد و تغییرات و نوسانات قیمت تاثیر چندانی بر کار آنها نخواهد گذاشت.