استفاده از سیب درجه ۱ در تولید رنگ پلاستیکی

برخی شواهد نشان می دهد که خوردن سیب درجه ۱ می تواند به کاهش سطح قند خون و محافظت در برابر دیابت کمک کند.

برخی از آنتی اکسیدان های موجود در سیب نیز ممکن است هضم و جذب قندها را کاهش دهند.

در یک مطالعه بر روی 38018 زن، خوردن 1 یا بیشتر سیب در روز با 28 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط بود.

چندین مطالعه اثرات سیب را بر عوامل خطر بیماری قلبی بررسی کرده اند.

یک مطالعه همستر نشان داد که سیب می تواند سطح کلسترول کل را کاهش دهد و منجر به کاهش شدید 48٪ در تجمع پلاک در داخل رگ ها شود.

یک مطالعه انسانی در فنلاند نشان داد افرادی که بیش از 1.9 اونس (54 گرم) سیب در روز مصرف می‌کردند، به طور قابل‌توجهی در خطر ابتلا به بیماری قلبی کمتر بودند.

به طور خاص، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در زنان 43 درصد و در مردان 19 درصد کمتر بود.

سیب

بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می‌دهند که فیتونوترینت‌های سیب می‌توانند از سرطان‌های ریه و روده بزرگ محافظت کنند.

شواهد بالقوه از مطالعات روی افراد نیز وجود دارد.

یک مطالعه نشان داد که افرادی که روزانه 1 یا بیشتر سیب مصرف می‌کنند، در معرض خطر کمتری برای ابتلا به سرطان هستند، از جمله خطر ابتلا به سرطان‌های روده بزرگ و سینه به ترتیب 20 و 18 درصد.

برخی از مطالعات نشان می دهد که سیب ممکن است به محافظت در برابر دیابت، بیماری قلبی و سرطان کمک کند.

با این حال، آنها ممکن است برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مشکلاتی ایجاد کنند، زیرا حاوی FODMAPs هستند، دسته وسیعی از فیبرها که باعث علائم گوارشی، از جمله گاز و درد شکم، در برخی افراد می شود (منبع مورد اعتماد 32).

محتوای فروکتوز آنها ممکن است برای افراد مبتلا به عدم تحمل فروکتوز نیز مشکل ساز باشد.

سیب به طور کلی سالم در نظر گرفته می شود، اما ممکن است در برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد کند.