بیماری آلزایمر وضعیتی است که بر مغز تأثیر می گذارد. خوردن بادام زمینی در شیراز باعث جلوگیری از، از دست دادن حافظه و مشکل در حل مشکلات، تفکر منطقی و انجام کارهای روزمره می شود.
این زمانی اتفاق میافتد که پروتئینها در مغز انباشته میشوند و ساختارهایی را تشکیل میدهند که به آنها درهم یا پلاک گفته میشود.
این ساختارها مانع از اتصال بین سلول های عصبی می شوند و سلول ها و بافت های مغز را از بین می برند.
از آنجایی که این یک بیماری پیشرونده است، مغز به مرور زمان تحلیل می رود.
مطالعات نوظهور رسوراترول را با تاخیر یا پیشگیری از بیماری آلزایمر مرتبط میدانند.
کاری که رسوراترول انجام می دهد این است که استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد و در عین حال تشکیل پلاک در مغز را کاهش می دهد.
همچنین از نورون ها در برابر سمیت محافظت می کند که به نوبه خود تجزیه و تحلیل آنها را کند می کند.
آیا می دانستید که آنتی اکسیدان تی نه تنها در شراب قرمز بلکه در تعداد انگشت شماری بادام زمینی نیز وجود دارد؟
رسوراترول، نوعی آنتی اکسیدان موجود در شراب قرمز، با بسیاری از اثرات مثبت سلامتی از جمله پیشگیری از بیماری آلزایمر مرتبط است.
با کاهش تشکیل پلاک در مغز و محافظت از نورون ها در برابر سمیت عمل می کند.
آیا می دانید رادیکال های آزاد چگونه به بدن آسیب می رسانند؟ رادیکال های آزاد به محصولات جانبی سمی اکسیداسیون اشاره دارند.
اینها می توانند از طریق فرآیندی به نام استرس اکسیداتیو آسیب زیادی به سلول ها و بافت های بدن وارد کنند.
رژیم غذایی ناسالم، سیگار، استرس، الکل و آلودگی از جمله عواملی هستند که گفته می شود باعث تشکیل رادیکال های آزاد در بدن می شوند.
این چیز خوبی است که آسیب رادیکال های آزاد را می توان با آنتی اکسیدان ها خنثی کرد.
در مورد اثرات محافظتی آنتی اکسیدان های موجود در منابع غذایی مانند بادام زمینی مطالب زیادی گفته شده است.
در مطالعه ای که در سال 2008 انجام شد، نشان داده شد که فنول ها و فلاونوئیدها فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند که برای سلامتی افراد مفید است.