رب انار شیرین خانگی برای رفع درد معده

هنگام انتخاب انار عالی، به دنبال پوستی قرمز درخشان با سطح صاف، بدون فرورفتگی یا خراشید که در لمس سفت باشد.

انار معمولا از سپتامبر تا فوریه در اوج خود است.

از اناری هایی که به آرامی فشرده می شوند یا اناری هایی که رنگ پریده یا صورتی دارند خودداری کنید، زیرا آن میوه ها احتمالاً نارس هستند.

میوه باید به اندازه یک پرتقال بزرگ باشد و سنگین تر از آنچه به نظر می رسد احساس شود.

رب انار شیرین خانگی را می توانید از جاهای معتبر خریداری کنید.

در داخل آن پوسته قرمز روشن، صدها دانه و آرل ریز و جواهر مانند قرمز وجود دارد که پوشش هر دانه است که توسط یک غشای سفید در جای خود نگه داشته شده است.

آریل ها، قسمت خوراکی انار، باید پر، براق و پر از آب باشد.

انارهای پر از آب هستند که به انار وزن و استحکام می بخشند.

همانطور که آنها رشد می کنند و با آب پر می شوند، آرل ها به پوسته فشار می آورند و هنگامی که میوه به آرامی فشرده می شود، مقاومت بیشتری ایجاد می کند.

آرل انار و آب آن از مواد رایج در غذاهای مختلف در سراسر جهان است.

آشپزهای ایرانی از آب آن برای خواباندن گوشت استفاده می کنند و از شربت های تهیه شده از آب آن به عنوان شیرین کننده استفاده می کردند.

سس تهیه شده با آب انار به عنوان سس سالاد در ترکیه استفاده می شود و آشپزها در سراسر جهان از آن برای افزودن ترشی، رنگ و تردی ملایم به همه چیز از سالاد گرفته تا سوپ استفاده می کنند.

کاهش آب میوه نحوه دریافت ملاس انار است که جزء اصلی دستور العمل های سنتی خاورمیانه است.

انار به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد به عنوان یک ابر غذا طبقه بندی می شود.

آنها یک میان وعده عالی کم کالری و سرشار از ویتامین C، پتاسیم و فیبر هستند.

آب انار حاوی سطوح بالایی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها است که اعتقاد بر این است که به کاهش کلسترول، پیشگیری از بیماری قلبی و کنترل دیابت کمک می کند.

همین آنتی اکسیدان ها به مبارزه با التهاب و جلوگیری از آسیب مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز کمک می کنند.

منوهای پاییزی و زمستانی در رستوران‌های پیشنهادی MICHELIN، اغلب شامل انار، هم آریل و هم آب میوه، از پیش غذا گرفته تا کوکتل است.

Sababa، یک رستوران مدیترانه ای در واشنگتن دی سی، انار را در منوی بشقاب های کوچک خود با جگر مرغ لعاب دار انار با پیاز سماق و دانه های انار برجسته می کند.

منوی کوکتل آن‌ها شامل نسیم Zephyr، ترکیبی از رم، نوشابه انار، رز هیپ و سماق است.

منوی Southern Soul در Preux & Proper لس آنجلس، گوشت خوک سرخ شده مرغ را با تربچه ترشی، لوبیا قرمز سرخ شده، آناناس، کرامبل ذرت آبی و لعاب انار-هابانرو تزیین کرده است.

در Bellota در سانفرانسیسکو، کسانی که انار دوست دارند، کدوی کالابازا برشته شده با سیب، پیاز قرمز، انار و کرم شیر گوسفند را در منوی تاپاس پیدا می‌کنند.

انار طعم سالمی را به بیشتر غذاها اضافه می کند و می تواند یک سالاد یا کوکتل ساده را به سطوح جدیدی از طعم برساند.