شما نمی توانید حرارت را با قابلمه چدن مارک کاندید به روشی که با مس یا فولاد ضد زنگ می توانید کاهش دهید. چدن گرما را مدت بیشتری حفظ می کند.
در نتیجه، باید بهترین راه های استفاده از این احتباس گرما را بیاموزید. به عنوان مثال استیک های داغ را در نظر بگیرید.
این امکان وجود دارد که یک استیک را با پوستهای خوب که در داخل آن آبدار است، بپزید. شما حتی می توانید برش متوسط کمیاب را در کنار همه اینها حفظ کنید.
جایی که معمولاً گوشت را در تابه میگذارید و به آن دست نمیزنید، با چدن چندین بار آن را میچرخانید.
از داغ شدن زیبایی که می توانید با چدن به دست آورید شگفت زده خواهید شد!
توزیع گرما در هنگام سرخ کردن سبزیجات در بالای محدوده به معنای قرار گرفتن کاملتر در معرض گرما است.
سپس می توانید آنها را در تابه برای برشته شدن به فر منتقل کنید. با چدن می توانید به سطح بالاتری از پخت و پز کنترل دست پیدا کنید.
شما حتی به یک سنگ پیتزا با چدن هم نیاز ندارید. می توانید ابتدا ظرف را در فر گرم کنید.
سپس وقتی از تابه برای پخت پیتزا خود استفاده می کنید، خمیر به آن پوسته زیبا می رسد. بعد از آن دیگر نیازی به رفتن به پیتزافروشی محلی شما نخواهد بود!
این ترفند با چدن است. استفاده از روغن یا چربی، چدن بهترین روش برای دستیابی به تردی است که همه ما بسیار دوست داریم.
چه پنکیک، سیب زمینی، گوشت، ماهی، پیتزا و موارد دیگر، حرارت حاصل از چدن برای ترد کردن ایده آل است.
به طور معمول، مردم از پختن تخم مرغ در یک تابه چدنی نگران هستند. وقتی ماهیتابه شما به درستی چاشنی شود، که در مرحله بعد پوشانده شده است، ماهیتابه شما به طور طبیعی نچسب خواهد بود.
میتوانید آن تخممرغها را با تابهی چدنیتان بهصورت آفتابی به سمت بالا بپزید.