زنی با رب گوجه فرنگی خوشاب پوسیدگی دندانش را ترمیم کرد

یک وعده 2 قاشق غذاخوری (32 گرم) رب گوجه فرنگی خوشاب تقریباً 29 میلی گرم لیکوپن را فراهم می کند.

نکته کلیدی: رب گوجه فرنگی مهم ترین منبع غذایی کاروتنوئیدی به نام لیکوپن است. لیکوپن ممکن است فواید متعددی برای سلامت انسان داشته باشد.

برخلاف بسیاری از سس ها و چاشنی ها، رب گوجه فرنگی کالری بسیار کمی دارد. با توجه به این نکته، یک وعده 2 قاشق غذاخوری (32 گرم) تنها 26 کالری دارد.

این وعده غذایی معمولی علاوه بر کم کالری بودن، کربوهیدرات کم (شش گرم) و کم چربی (0.2 گرم) نیز دارد.

به این دلایل، رب گوجه فرنگی را می توان با طیف گسترده ای از رژیم های غذایی محبوب، اعم از کم کربوهیدرات، کم چرب یا وگان سازگار کرد.

طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی را ارائه می دهد.
رب گوجه فرنگی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین یا مواد معدنی نیست، اما حاوی مقادیر کمتری از مواد مغذی متعدد است.

رب

از میان این مواد مغذی، دو قاشق غذاخوری (32 گرم) رب گوجه فرنگی حدود 10 درصد از ارزش روزانه مس، پتاسیم و ویتامین C را تامین می کند.

رب گوجه فرنگی معمولاً حاوی مواد اضافی نیست. در حالی که رب گوجه فرنگی نسبتاً سالم است، سس های آشپزی شیشه ای اغلب حاوی مواد اضافی هستند.

به عنوان مثال، معمول است که سس های پخت و پز در شیشه حاوی روغن های گیاهی، قندهای افزوده شده و مقادیر زیادی نمک (و کالری) در هر وعده هستند.

از طرف دیگر، تهیه سس های خانگی مغذی تر با رب گوجه فرنگی، کمی نمک و چند سبزی و ادویه بسیار آسان است.

از طرف دیگر، قیمت آن بسیار کمتر از سس های آماده کنسرو شده و شیشه ای است.

برگرفته از پایگاه داده اصلی USDA FoodData، در اینجا ارزش غذایی کامل رب گوجه فرنگی بر اساس اندازه وعده معمولی (دو قاشق غذاخوری) آورده شده است.