میوه های خشک مانند زردآلو دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند.
طبق مطالعات، آنها سطح گلوکز خون را بیش از حد افزایش نمی دهند.
مقادیر متوسط فروکتوز از میوه های خشک از جمله برگه زردآلو نیز ممکن است به کنترل سطح گلوکز پس از غذا کمک کند.
زردآلو خشک نیز اثرات مفیدی بر سطح انسولین دارد.
ممکن است سلامت چشم را ارتقا دهد.
لوتئین و زآگزانتین موجود در زردآلو خشک ممکن است به سلامت چشم کمک کنند.
این مواد مغذی به عنوان فیلترهای نور آبی عمل می کنند و از بافت های چشمی در برابر آسیب فوتوتوکسیک محافظت می کنند.
آنها همچنین ممکن است خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش دهند.
ممکن است تراکم مواد معدنی استخوان را بهبود بخشد
تراکم استخوان پایین در زنان پیر و یائسه شایع است.
این عامل اصلی پوکی استخوان، آرتروز و سایر اختلالات استخوانی مشابه است.
بور موجود در زردآلو خشک ممکن است به بهبود تراکم مواد معدنی استخوان کمک کند.
در مطالعات، زنان یائسه ای که 3 تا 4 میلی گرم بور در روز به مدت یک سال مصرف کردند، بهبودی در تراکم استخوان نشان دادند.
ممکن است از پوست شما در برابر آسیب و اثرات پیری محافظت کند
عکس بالای زنی که زردآلو می خورد Save
زردآلو حاوی بتاکاروتن است که در بدن شما به ویتامین A تبدیل می شود.
زردآلو خشک همچنین به طور طبیعی حاوی یک تن ویتامین A (رتینول) است.
این ویتامین در سلامت پوست نقش دارد .
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی، ترکیه با تولید سالانه 95000 تن زردآلو، بزرگترین تولید کننده زردآلو خشک در جهان است. منطقه مالاتیا-الازیق-ارزینجان 85 تا 90 درصد زردآلو خشک جهان را تولید می کند.
مانند هر غذای دیگری، محدودیتی برای تعداد زردآلوهای خشکی که می توانید در روز بخورید وجود دارد.
چند زردآلو خشک می توانید در روز بخورید؟
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، ما باید هر روز حدود 1 تا 2 فنجان میوه مصرف کنیم.
کسانی که فعال تر هستند ممکن است نیاز بیشتری داشته باشند.