مردم جنوب با خرمای نخل آفتاب برای قایق ها پارو می سازند

با کاهش فعالیت پروتئین های بتا آمیلوئید توسط خرمای نخل آفتاب می توان عملکرد مغز را بهبود بخشید.

این پروتئین‌ ها قادر به تشکیل پلاک‌ هایی در مغز ما هستند که در صورت انباشته شدن می‌توانند باعث مرگ سلول‌ های مغزی و منجر به بیماری آلزایمر و حتی مرگ شوند.

با گنجاندن خرما در رژیم غذایی خود احتمالاً حافظه بهتری خواهید داشت و توانایی یادگیری خوبی خواهید داشت. منجر به کاهش اختلالات مرتبط با اضطراب می شود.

خرما می تواند با کمک به زنان در دریافت کالری و افزایش زایمان طبیعی با گشاد شدن دهانه رحم در چند هفته گذشته، از بارداری سالم حمایت کند.

نیاز به زایمان القایی را کاهش می دهد و می تواند زمان زایمان را کاهش دهد.

برخی از پزشکان بر این باورند که ترکیبات موجود در خرما به هورمون اکسی توسین متصل می شود که به عنوان عامل انقباضات زایمان شناخته می شود.

خرما

به نظر می رسد که عملکرد اکسی توسین را در طول زایمان تقلید می کند.

وجود تانن در خرما باعث تسهیل انقباضات در هنگام زایمان می شود. قند طبیعی و کالری موجود در آنها برای حفظ سطح انرژی بالا در طول زایمان نیز مفید است.

فروکتوز که به قند میوه نیز معروف است در خرما به وفور یافت می شود. آنها مفید و جایگزین سالمی برای شکر سفید هستند.

آنها علاوه بر طعم شیرین، مغذی، فیبری و سرشار از آنتی اکسیدان هستند.

می توانید خرما را پوره درست کنید و در یخچال نگهداری کنید و به جای شکر سفید نیز از آن استفاده کنید، اما همیشه باید به خاطر داشته باشید که اعتدال کلید یک زندگی سالم است.

خرما منبع خوبی از فیبر محلول است که می تواند به کاهش کلسترول LDL کمک کند، که عامل اصلی ایجاد مشکلات قلبی است.

همچنین خرما سرشار از پتاسیم خطر سکته مغزی و سایر مشکلات مربوط به قلب را کاهش می دهد.