منبع روغن کنجد خارجی در کوه های هیمالیا می باشد

اگرچه تحقیقات در خصوص روغن کنجد خارجی محدود است، اما برخی شواهد نشان می دهد که روغن کنجد ممکن است مزایای زیادی را ارائه دهد. در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم

ممکن است کیفیت خواب را بهبود بخشد. یک مطالعه نشان داد که چکاندن روغن کنجد روی پیشانی 20 شرکت‌کننده در طول هفت جلسه 30 دقیقه‌ای در یک دوره 2 هفته‌ای کیفیت خواب و کیفیت زندگی را در مقایسه با درمان پلاسبو بهبود بخشید.

استفاده موضعی ممکن است درد را تسکین دهد. برخی مطالعات نشان داده اند که ماساژ با روغن کنجد ممکن است به کاهش درد بازو و پا کمک کند.

ممکن است سلامت مو را بهبود بخشد. ترکیبات موجود در این روغن ممکن است درخشندگی و استحکام مو را افزایش دهد.

یک مطالعه هشت هفته ای نشان داد که مصرف مکمل های حاوی سیسمین و ویتامین E روزانه باعث افزایش قدرت و درخشندگی مو می شود.

اگرچه تحقیقات گسترده‌تری مورد نیاز است، روغن کنجد ممکن است خواب را بهبود بخشد، سلامت مو را بهبود بخشد و درد را در صورت استفاده موضعی کاهش دهد.

روغن

روغن کنجد طعم لذیذ و آجیلی را به انواع غذاها اضافه می کند. این یک عنصر محبوب در غذاهای آسیایی و خاورمیانه است.

انواع مختلفی از این روغن وجود دارد که هر کدام طعم و عطر کمی متفاوت دارند.

کنجد تصفیه نشده به رنگ روشن است، طعمی آجیلی دارد و بهتر است هنگام پخت و پز با حرارت کم تا متوسط استفاده شود.

روغن کنجد تصفیه شده، که بیشتر فرآوری شده است، طعمی خنثی دارد و برای سرخ کردن عمیق یا هم زده بهترین است.

روغن کنجد برشته دارای رنگ قهوه ای تیره و طعمی لطیف است که آن را برای سس ها و مارینادها مناسب می کند.

در اینجا غذاهای آسانی وجود دارد که می توانید روغن کنجد را به رژیم غذایی خود اضافه کنید:

  • سیب زمینی سرخ کرده
  • رشته فرنگی کنجدی
  • ماریناد برای گوشت یا ماهی
  • وینیگرت
  • سس یا دیپ