میزان تولید شکلات آلمانی در ایران افزایش یافته است

شکلات شیری از خانواده ی شکلات آلمانی است که باید هنگام شکستن آن صدایی تند ایجاد کند، در غیر این صورت ممکن است به این معنی باشد که بدون در نظر گرفتن قیمت آن، شکلات با کیفیت پایینی دارید.

این نوع شکلات دارای خاصیت حس خوب است و تمام اعتبار آن به مواد شیمیایی تقویت کننده خلق و خوی آن مانند کافئین، تئوبرومین، تریپتوفان و تیروزین اختصاص دارد.

هنگامی که در پخت و پز استفاده می شود، طعم شکلات شیری با مواد دیگر غرق می شود، اما به اندازه کافی موثر خواهد بود که طعم و رنگ شیرینی به دسر شما اضافه کند.

شکلات شیری معمولاً رنگ قهوه ای ملایمی دارد، بنابراین اگر می خواهید شدت رنگ آن را افزایش دهید، همیشه می توانید پودر کاکائو بیشتری اضافه کنید. با این کار طعم غذا را نیز تشدید خواهید کرد.

شکلات تلخ که به نام شکلات شیرین نشده نیز شناخته می شود، فاقد شیر یا مواد جامد شیر است و در نتیجه مزه خشک و تلخی دارد.

شکلات

صرف نظر از طعم تلخ آن، 35 درصد از جمعیت جهان، شکلات تیره را بر سایر انواع شکلات ترجیح می دهند.

مواد اولیه شکلات تیره شامل دانه های کاکائو، لسیتین سویا، شکر و طعم دهنده هایی مانند وانیل است.

به دلیل درصد بالای دانه های کاکائو، شکلات تیره رنگی عمیق و تند دارد که زنده تر از شکلات سفید یا شیری است.

شکلات تلخ همچنین دارای مشخصات غذایی عالی است زیرا منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است و سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، آهن، روی، منیزیم، مس، فسفر، پتاسیم و غیره است.

علاوه بر این، شکلات تلخ همچنین به محافظت از سلامت قلب مصرف کنندگان و بهبود جریان خون در سراسر بدن آنها کمک می کند.

یک ماده استاندارد پخت، شکلات نیمه شیرین است که به دلیل درصد بیشتر قند، طعم کمی شیرین تر است.

به عنوان مثال، اگر شکلات نیمه شیرین حاوی 30 درصد قند باشد، شکلات تلخ احتمالاً درصد کمتری از آن دارد، معمولاً حدود 5 تا 10 درصد.