میوه خشک چربین یکی از موارد رسانای برق می باشد

آلو به عنوان یکی از انواع  میوه خشک چربین، منبع عالی از آنتی اکسیدان ها، ممکن است از اکسیداسیون کلسترول LDL جلوگیری کرده و از بیماری قلبی و سرطان جلوگیری کند.

آلو همچنین سرشار از ماده معدنی به نام بور است که می تواند به مبارزه با پوکی استخوان کمک کند.

علاوه بر این، آلو بسیار سیر کننده است و نباید باعث افزایش سریع سطح قند خون شود.

آلو خشک به دلیل محتوای فیبر و سوربیتول دارای اثر ملین طبیعی است. آنها همچنین بسیار سیر کننده هستند و ممکن است به مبارزه با آسیب اکسیداتیو در بدن کمک کنند.

میوه ها دارای مقادیر قابل توجهی قند طبیعی هستند.

از آنجایی که آب از میوه های خشک حذف شده است، تمام قند و کالری را در یک بسته بسیار کوچکتر متمرکز می کند.

به همین دلیل، میوه‌های خشک حاوی کالری و قند بسیار بالایی هستند، از جمله گلوکز و فروکتوز.

در زیر نمونه هایی از محتوای قند طبیعی میوه خشک آورده شده است.

میوه

  • کشمش: 59 درصد.
  • آلو : 38 درصد
  • زردآلو: 53 درصد.
  • انجیر: 48%.

حدود 22 تا 51 درصد از این محتوای قند فروکتوز است. خوردن مقدار زیادی فروکتوز ممکن است اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد. این شامل افزایش خطر افزایش وزن، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی است.

یک بخش کوچک 1 اونسی کشمش حاوی 84 کالری است که تقریباً منحصراً از شکر است.

از آنجایی که میوه‌های خشک شیرین و انرژی‌زا هستند، خوردن مقادیر زیاد آن در یک زمان آسان است که می‌تواند منجر به مصرف بیش از حد قند و کالری شود.

میوه خشک دارای کالری و قند نسبتاً بالایی است. میوه های خشک معمولی حاوی 38 تا 66 درصد قند هستند و خوردن بیش از حد آنها ممکن است به افزایش وزن و مشکلات مختلف سلامتی کمک کند.

برای اینکه برخی از میوه‌های خشک حتی شیرین‌تر و جذاب‌تر شوند، قبل از خشک شدن با شکر یا شربت اضافه می‌شوند.

میوه های خشک با شکر افزوده شده نیز به عنوان میوه های شیرین شناخته می شوند.

قند اضافه شده مکرراً نشان داده شده است که اثرات مضری بر سلامتی دارد و خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی و حتی سرطان را افزایش می دهد.