نظرات علما طب سنتی در مورد مصرف ترشی بندری خانگی و سیر ترشی در نقاط مختلف جهان

سیرترشی تخمیر شده: آیا فوایدی برای سلامتی دارد؟

به احتمال زیاد، چیزی در مورد فواید سیر برای سلامتی شنیده اید این در طب سنتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و ادعا می شود که مزایای سلامتی مانند تقویت پاسخ ایمنی بدن را دارد.

در واقع، سیر توسط بقراط، پزشک یونان باستان که برخی او را پدر طب مدرن می دانند، به عنوان دارو استفاده می شد. مصریان، بابلی‌ها، رومی‌ها و چینی‌ها نیز از آن استفاده دارویی می‌کردند.

سیر تخمیر شده همچنین به عنوان “سیر سیاه” شناخته می شود از سیر تازه (Allium sativum L) که تخمیر شده است تهیه می شود.

فرآیند تخمیر سیر را به رنگ ابروهای تیره تبدیل می کند و طعم شدیدی که سیر خام به آن معروف است را کدر می کند.

سیر تخمیر شده شیرین با بافتی جویدنی و ژله مانند توصیف می شود. تهیه سیر تخمیر شده نسبتاً آسان است، فقط مراحل زیر را دنبال کنید:

سیر خود را پوست بگیرید.
میخک ها را در یک شیشه یا ظرف دیگری بریزید.
آب، نمک و گیاهان دلخواه را اضافه کنید.
در جای خنک نگهداری کنید.
بگذارید 3-6 هفته در دمای اتاق بماند.

فرآیند تخمیر نه تنها طعم سیر را تغییر می دهد، بلکه مواد معدنی و مواد مغذی موجود را نیز تغییر می دهد.

در مقایسه با سیر معمولی، سیر تخمیر شده دارای فعالیت زیستی افزایش یافته است.

اجزای زیست فعال موجود در غذا به عملکرد بدن شما و ارتقای سلامتی بهتر کمک می کند.

سیر ترشی

چندین مطالعه حاکی از آن است که سیر سیاه عملکردهای مختلفی در بدن شما دارد، مانند:

یکی دیگر از انواع ترشیجات خوشمزه و معروف در کشور ترشی بندری خانگی می باشد که طرفداران ویژه ای دارا می باشد.

آنتی اکسیداسیون
ضد حساسیت
ضد دیابت
ضد التهاب
ضد سرطان
اطلاعات تغذیه
محتوای غذایی سیر سیاه بسته به شرایط در طول فرآیند تخمیر متفاوت خواهد بود.

یک قاشق غذاخوری (15 گرم) سیر خام حاوی:

کالری: 20
پروتئین: .5 گرم
چربی: 1 گرم
کربوهیدرات: 2 گرم
فیبر: 0.5 گرم
سدیم 0 گرم

شکر: 0 گرم
سیر خام منبع خوبی از موارد زیر است:

منگنز
ویتامین B6
سیر همچنین حاوی کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B1 است.

مطالعات نشان داده اند که فرآیند تخمیر میزان مواد مغذی موجود در سیر را افزایش می دهد و جذب آنها توسط بدن را آسان تر می کند.

بیشترین میزان پروتئین پس از 60 روز تخمیر در دسترس بود در حالی که بیشترین محتوای چربی و کربوهیدرات پس از 90 روز تخمیر یافت شد.