پودینگ شکلاتی حامی بزرگ سلامتی

مطلقاً چیزی وجود ندارد که یک تکه شکلات خوب قدیمی نتواند آن را حل کند.

این خوراکی شیرین برای همه، چه 5 ساله یا 50 ساله، لذت می‌برد.

عمدتاً در سه نوع سفید، شیری و تیره فروخته می‌شود که همگی در بین شکلات‌ها به یک اندازه محبوب هستند.

با این حال، در این مقاله، مزایای سلامتی پودینگ شکلاتی و چگونگی تبدیل آن به نامی آشنا در خانواده ما را بررسی خواهیم کرد.

شکلات از گیاه کاکائو به دست می آید که بیشتر در غرب آفریقا، آمریکای جنوبی و استرالیا یافت می شود. جالب است که شکلات تاریخچه ای 4000 ساله دارد که با تبدیل شدن دانه های کاکائو به شکلات توسط اولمک (تمدن باستانی مکزیک) آغاز شد.

سپس به اسپانیا، اروپا سفر کرد و در نهایت در زمان انقلاب صنعتی به سایر نقاط جهان معرفی شد.

شکلات شیری در کشورهای اروپایی محبوبیت پیدا کرد و فقط برای نخبگان و خانواده سلطنتی قابل دسترسی بود. آنها با افزودن شکر، شیر و عسل شروع به آزمایش شکلات تلخ کردند.

با این حال، تنها قرن بیستم سلطنت شکلات تلخ را بازگرداند و فواید سلامتی و ارزش غذایی متعدد آن را ارتقا داد.
سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها است که می تواند التهاب را کاهش داده و از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند.

اینها با هم می توانند از پیشرفت بیماری های قلبی عروقی، سرطان، دیابت و حتی در درمان بیماری آلزایمر کمک کنند.

برای دستیابی به این فواید سلامتی، فرد باید شکلات تلخی مصرف کند که حاوی حداقل 70 درصد کاکائو باشد. دوز توصیه شده از شیرینی تیس فقط باید به 30-40 گرم در روز محدود شود.

خوردن بیش از این می تواند به این معنی باشد که ممکن است فرد کالری بیش از حد همراه با مصرف بیشتر کافئین مصرف کند که می تواند باعث تهوع، ضربان قلب تند و بی خوابی شود.

شکلات از دانه های درون میوه درخت کاکائو تئوبروما به دست می آید.

هنگام برداشت، دانه های میوه برداشته شده و سپس تخمیر می شوند. سپس آنها را پخش می کنند تا در آفتاب خشک شوند و سپس آنها را برشته کرده و به صورت پودر درشت آسیاب می کنند.

محصول نهایی را که شکلات در نظر می گیرید، با تبدیل آن به پودینگ (اضافه کردن بیشتر شکر یا هر نوع شیرین کننده)، آسیاب کردن مجدد و ریختن آن در قالب ها برای جامد شدن و فروش در بازار به دست می آید. به طور سنتی، کل فرآیند کار فشرده، پیچیده و بسیار زمان بر است.

  • منابع:
  1. Dark Chocolate – Benefits, Nutrition, Side Effects & more