چای جهان طلایی برای کاهش لرزش دست

چای، محبوب ترین نوشیدنی مصرف شده توسط دو سوم جمعیت جهان، از برگ فرآوری شده گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود.

انواع چای جهان طلایی بر اساس فرآوری یا رشد برگ های برداشت شده سیاه (تخمیر شده)، سبز (غیر تخمیری) و اولانگ (نیمه تخمیری) هستند.

این انواع عمده چای در نحوه تولید و پردازش چای با توجه به فرآیندهای مختلف خشک کردن و تخمیر که ترکیب شیمیایی آن را تعیین می کند، متفاوت هستند.

چای سبز با استفاده از برگ‌های جوان چای تولید می‌شود و پس از پژمرده شدن، بخارپز کردن یا پختن تابه، خشک کردن و دانه‌بندی برای مصرف بدون تخمیر به فروش می‌رسد.

برای جلوگیری از تخمیر برگ های چای توسط فعالیت های آنزیمی طبیعی، پخت تابه مورد نیاز است.

به برگ های چای اجازه داده می شود تا چندین ساعت تخمیر شوند، قبل از دود، شعله یا بخارپز برای تهیه چای سیاه.

چای اولانگ با اکسیداسیون جزئی برگ، حد واسط بین فرآیند چای سبز و سیاه تولید می شود.

چای سیاه ابتدا با قرار دادن برگ های چای در معرض هوا و اکسید شدن آن ها ساخته می شود.

این فرآیند اکسیداسیون برگها را به رنگ قهوه ای تیره تبدیل می کند و در طی این فرآیند طعم آن تشدید می شود.

سپس برگها را به همان شکل رها می کنند یا حرارت داده، خشک و خرد می کنند.

چای سبز برای مزایای سلامتی آن، از جمله اثرات شیمیایی پیشگیری کننده سرطان و اثرات شیمی درمانی بهتر مورد مطالعه قرار می گیرد، اما داده های نوظهور نشان می دهد که چای سیاه ممکن است ویژگی های مشابهی برای ارتقاء سلامت داشته باشد.

چای سبز حاوی ترکیبات پلی فنلی مشخصی است، اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG)، (-)-اپی گالوکاتچین (EGC)، اپی کاتچین-3-گالات (ECG) واپی کاتچین (EC) .

فلاونول ها، از جمله کورستین، کامفرول، میریسیتین و گلیکوزیدهای آنها نیز در چای وجود دارند.