چای سفید خارجی و رفع کبد چرب در 3 روز

طبق گزارش دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، «54 درصد از آمریکایی‌های بالای 18 سال هر روز قهوه می‌نوشند» با میانگین 3.1 فنجان در روز که مجموعاً 40 میلیارد دلار در سال هزینه می‌کنند.

اگرچه مزایای کافئین مطالعه پس از مطالعه تایید شده است، هزینه بالای و محتوای قند نوشیدنی های کافئین دار همراه با خواص اعتیادآور آنها، افراد را به دنبال نوشیدنی های جایگزین و سالم تر سوق می دهد.

چای سالم، و بویژه چای سفید خارجی، به یک موضوع محبوب تبدیل شده است زیرا افراد بیشتری سعی می کنند عادت قهوه را ترک کنند.

تاریخچه مصرف چای سفید
یک افسانه قدیمی چینی وجود دارد که داستان چگونگی تولد چای را بیان می کند.

حدود 3000 سال قبل از میلاد امپراتور شن نونگ در حومه شهر سفر می کرد و دستور داد آب او را بجوشانند.

وزش ناگهانی باد، یک برگ چای را در فنجان آب داغش دمید و به جای بیرون کشیدن برگ، اجازه داد که شیب دار شود و سپس دم کرده را نوشید.

تاریخچه چای سفید در امپراتوری چین، با سلسله سونگ (960-1279) آغاز می شود.

برگ چای سفید به عنوان ادای احترام به امپراطور ارائه شد و الهام بخش مراسم چای ژاپنی بود.

اولین ذکر مکتوب از چای سفید در “رساله چای” است که توسط امپراتور هوی زونگ (1107-1110) نوشته شده است، برگ های چای سفید را به عنوان یک چیز کمیاب و لوکس می ستاید که برای ایجاد کیک های گلدار به نام “کوآ” استفاده می شد.

با این حال، متأسفانه وسواس به چای سفید باعث شد که امپراتور هوی زونگ در جستجوی یافتن برگ چای کامل، بخش زیادی از امپراتوری خود را از دست بدهد.

پس از اینکه در قرن های بعد از بین رفت، چای سفید در سال 1769 با تولید اولین چای پیکوئه سوزنی نقره ای محبوبیت پیدا کرد.

کمتر از یک قرن بعد، پس از پیدا شدن گیاهان چای در شهرستان فودینگ در فوجیان، انواع چای سفید با کیفیت بالاتر توسعه یافت.

چای سوزنی نقره ای در سال 1885 و چای گل صد تومانی سفید در سال 1922 تولید شد.