کشف انبار پودر گوجه فرنگی در خانه ی بازیگر معروف ترک

در این مقاله قصد داریم چند رپی با پودر گوجه فرنگی را آموزش دهیم. اما باید بدانید که پودر را در ظروف در بسته یا چیزی با درب محکم، در قسمت خشک یخچال یا در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

اگر پودر سفت شد، آن را خرد کنید و از طریق آسیاب قهوه بگذرانید. برای جلوگیری از سفت شدن پودر، یک محافظ شکر قهوه ای به ظرف اضافه کنید.

مانند هر ماده غذایی دیگری، نگهداری مناسب باعث افزایش عمر پودر گوجه فرنگی می شود. تا یک یا دو سال بی سابقه نیست.

اکنون که نحوه درست کردن و نگهداری آن را می‌دانید، می‌توانید آن را به برنامه‌ریزی دستور پخت غذای خود اضافه کنید.

در یک قابلمه بزرگ با هم ترکیب کنید:

1 قاشق غذاخوری پیاز منجمد یا تازه

4 لیوان آب

پودر گوجه فرنگی 1/2 پیمانه

1.5 قاشق چایخوری جعفری یخ زده

1.5 قاشق چایخوری ریحان یخ زده

1.5 قاشق چایخوری پونه کوهی یخ زده

1.5 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی یخ زده

1.5 – 2 قاشق چایخوری نمک

پودر سیر 1.5 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای 1/4 پیمانه

گوجه

بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد و به مدت یک ساعت بپزد.

مقداری سوسیس یا گوشت چرخ کرده (تازه یا خشک شده) به سس مارینارا در بالا اضافه کنید.

همچنین می‌توانید قارچ (تازه یا خشک شده) و گوجه‌فرنگی (تازه، کنسرو شده یا خشک شده) را در نظر بگیرید.

مواد زیر را با هم مخلوط کنید:

پودر گوجه فرنگی 1/3 پیمانه

1/4 فنجان آرد

1 قاشق چایخوری پودر کاکائو

1 قاشق غذاخوری زیره (تنظیم به طعم)

1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز (به سلیقه تنظیم کنید)

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری نمک

3-4 فنجان آب

1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

1 قاشق چایخوری پیاز خشک شده (یا تازه استفاده کنید)

مواد زیر را با هم ترکیب کنید:

6 قاشق غذاخوری آب به اضافه 4 قاشق غذاخوری آرد

1/4 فنجان آب به اضافه 3 قاشق غذاخوری شیرخشک فوری (یا 1/4 فنجان شیر کامل)

4 1/2 فنجان آب

پودر گوجه فرنگی 2/3 پیمانه

شکر قهوه ای 4 قاشق غذاخوری

2 قاشق چایخوری نمک