کشک قیطران اصفهان در هند مورد احترام می باشد

کشک که در هند با نام کشک قیطران اصفهان یا داهی نیز شناخته می شود، یک محصول لبنی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می شود.

هر دو نوع از نظر ارزش غذایی کمی متفاوت از یکدیگر هستند، اما به یک شکل مزایای سلامتی بیشتری دارند.

کشک سرشار از پروبیوتیک ها، کلسیم، پروتئین و بسیاری از مواد مغذی دیگر است. این مواد مغذی کشک را به یک غذای همه کاره تبدیل می کند که می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.

کشک به دلیل مزه و فوایدی که برای سلامتی دارد به یک غذای محبوب در شبه قاره هند تبدیل شده است. بنابراین، در اینجا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد فواید کشک پیدا کنید.

کشک سرشار از پروتئین، کلسیم، ویتامین ها و بسیاری از مواد مغذی دیگر است.

کشک کاملاً از شیر تهیه می شود که منبع اصلی کلسیم است. کلسیم برای استخوان ها و دندان های شما بسیار مهم است.

کشک

همچنین برای لخته شدن خون، عملکردهای عصبی و عملکرد ماهیچه ها مهم است.

کشک حاوی پروتئینی است که برای رشد و ترمیم بافت های بدن شما مفید است. پروتئین همچنین برای حفظ عضلات، پوست، مو و ناخن های شما مفید است.

نه تنها این، کشک حاوی بسیاری از مواد مغذی دیگر مانند ویتامین B12، ویتامین D و فسفر است. ویتامین B12 نقش مهمی در تشکیل گلبول های قرمز در بدن شما دارد.

ویتامین D به جذب کلسیم کمک می کند. همچنین، فسفر به حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها و متابولیسم بدن کمک می کند.

به طور مشابه، کشک حاوی مواد مغذی مانند ویتامین B2، ویتامین B5 و ید است. کشک یک پروبیوتیک عالی است و به بهبود هضم و بهداشت روده شما کمک می کند.

پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که در روده شما زندگی می کنند و به تعادل میکرو فلور روده کمک می کنند.

وقتی کشک می خورید، پروبیوتیک های موجود در آن با تجزیه غذا و جذب موثرتر مواد مغذی به بهبود هضم کمک می کند.