کلمپه تنوری کرمان رکورد خوشمزه ترین شیرینی دنیا را به نام خود کرد

چه یک خرما ساده باشد چه یک دسر هیجان انگیز و رنگارنگ مانند کلمپه تنوری کرمان، خوردن شیرینی و دسر بعد از غذای اصلی لذت بخش است.

شواهد تاریخی، ایرانیان را از نخستین صاحبان این عادت جهانی می‌دانند و این بدان معناست که نیاکان ایرانی از اولین کسانی بودند که به خوردن دسر اعتقاد داشتند.

بنابراین عجیب نیست که ایران از نظر انواع دسرهای خوشمزه غنی است و در هر نقطه از ایران می توانید نوع خاصی از شیرینی و دسر را پیدا کنید.

برخی دسرهای ایرانی جزء پذیرایی دائمی در مناسبت های خاص هستند و یا به نمادی از نذورات و نیازهای مذهبی تبدیل شده اند. در ادامه به معرفی معروف ترین شیرینی ها و دسرهای ایرانی می پردازیم.

بیایید به شما سرنخی برای تشخیص شیرینی کلمپه ناب ایرانی بدهیم.

هل، زعفران و گلاب کاشان: هر جا که به هم می پیوندند، منتظر لحظاتی خوش باشید! این سه رفیق را در بیشتر شیرینی های سنتی ایرانی خواهید یافت.

کلمپه

طلای زرشکی ما، زعفران ایرانی، یکی از مواد اصلی دسر و شیرینی ایرانی است. از نواحی شرقی ایران است.

ماده ضروری بعدی گلاب است. در مناطق مختلف ایران می توانید آن را پیدا کنید. اما گلاب کاشان نمونه اولیه آن است.

اگر در اوایل اردیبهشت به این شهر سفر کنید، این شانس را خواهید داشت که از جشنواره گلاب کاشان دیدن کنید.

و هل. اگرچه منشأ آن از ایران نیست، اما نقش مهمی در دستور پخت دسر ایرانی دارد.

شیرینی ایرانی همیشه جایگاهی مستقل از غذاهای ایرانی داشته است. آنها تنها بخش پایانی ناهار یا شام نبودند.

چشیدن دسرها بعد از غذای اصلی جزو آداب ایرانیان نبود. بلکه بعد از غذای اصلی مراسم جداگانه ای برگزار شده است: نوشیدن چای دم کرده ایرانی همراه با شیرینی های ایرانی.

اخیراً وجود دسر در انتهای غذا به غذاهای ایرانی راه پیدا کرده است.