یک تن خرمای پیارم شیراز در خانه ی یکی از سیاستمداران فنلاند پیدا شده است

خرما به خصوص خرمای پیارم شیراز سرشار از ویتامین های B6، A و K است. این ویتامین ها به رشد استخوان ها و بهبود سلامت چشم کمک می کنند.

فیبر موجود در خرما سلامت روده را بهبود می بخشد و به طور طبیعی کلسترول را کاهش می دهد. همچنین ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ را کاهش دهد.

سایر مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، منگنز، منیزیم، فسفر، مس و گوگرد موجود در خرما به عملکرد کلی بدن کمک می کند.

آنها متابولیسم و ایمنی را نیز بهبود می بخشند. فولات برای بارداری مفید است. تیامین (سیستم عصبی)، نیاسین (سطح کلسترول) و ریبوفلاوین (تولید انرژی) ویتامین های دیگری هستند که این میوه سرشار از آنهاست.

خرما را می توان به روش های مختلفی خورد. در اینجا ما چند راه ساده را مورد بحث قرار داده ایم که می توانید آنها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

می توانید آنها را به عنوان یک میان وعده پر شده مصرف کنید. هسته ها را بردارید و خرما را با گردو، بادام، بادام هندی و گردو برای یک میان وعده لذیذ بگنجانید.

خرما

همچنین می توانید خرما خرد شده را با غلات صبحانه خود مخلوط کنید.

خرما را با سالاد ماهی تن یا مرغ و سایر سبزیجات بپیچید.

می توانید خرما را خرد کرده و همراه با ماست وانیلی منجمد سرو کنید.

لذت بردن از خرما به همان شکلی که هست، ساده ترین راه برای خوردن آن است.

همچنین می توانید خرماها (خرماهای خشک) را خیس کنید تا آب آن دوباره آب شود و سپس بخورید. شربت خرما هم خوب عمل می کند.

این دارای خواص ضد باکتریایی است که اعتقاد بر این است که موثرتر از عسل است.

خرمای تازه و خشک دو نوع رایج موجود در بازار هستند. آنها در راه خود متمایز هستند. در زیر به تفاوت آنها پرداخته ایم.