انبه در بازار مشهد سبب ایجاد بیماری ناشناخته در مردم خراسان شد

تحقیقات زیادی رابطه خاص بین انبه در بازار مشهد و دیابت را بررسی نکرده است. با این حال، یک مطالعه نشان داد افرادی که به مدت 12 هفته هر روز 10 گرم انبه یخ زده را به رژیم غذایی خود اضافه کردند، بهبود قابل توجهی در سطح قند خون داشتند.

مطالعه اخیر دیگری به این نتیجه رسید که مصرف میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C و کاروتنوئیدها می تواند به جلوگیری از شروع دیابت کمک کند.

انبه سرشار از هر دو این مواد مغذی است، بنابراین ممکن است فواید مشابهی داشته باشد، اگرچه تحقیقات بیشتری لازم است.

با این حال، از آنجایی که انبه سرشار از قندهای طبیعی است، اگر در یک زمان بیش از حد بخورید، این پتانسیل را دارد که باعث افزایش سطح قند خون شما شود.

بنابراین، ممکن است همچنان بهتر باشد که انبه را در حد اعتدال مصرف کنید، به این معنی که یک وعده معمولی حدود 1 فنجان (165 گرم) در هر بار مصرف شود.

انبه

همچنین ممکن است به ترکیب آن با سایر غذاهای غنی از فیبر و پروتئین کمک کند، زیرا ممکن است به محدود کردن افزایش قند خون کمک کند.

تا زمانی که انبه تازه را در مقادیر متوسط مصرف کنید، احتمالاً خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. به خاطر داشته باشید که انبه تازه به اندازه انبه خشک حاوی شکر در هر وعده نیست.

انبه مملو از پلی فنول ها است که ترکیبات گیاهی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان برای محافظت از بدن شما عمل می کنند.

این میوه بیش از دوجین نوع مختلف دارد که در گوشت، پوست و حتی هسته دانه آن متمرکز شده است. این شامل:

  • منگیفرین
  • کاتچین ها
  • آنتوسیانین ها
  • گالیک اسید
  • کامفرول
  • رامنتین
  • بنزوئیک اسید

آنتی اکسیدان ها مهم هستند زیرا از سلول های شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. این ترکیبات بسیار واکنش پذیر می توانند به سلول های شما آسیب بزنند.