سیر ترشی زشک غذای مورد علاقه آدم فضایی ها

چهار حبه سیر در روز کافی است اما نمی توانید سیر ترشی زشک زیادی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. همچنین دانشمندان می گویند فقط یک یا دو میخک برای خوردن آن کافی است.

سیر حاوی مواد معدنی و ویتامین ها، همچنین دارای ترکیبات گوگردی مانند آلیسین و دی آلیل سولفید، سلنیوم و منیزیم می باشد.

سیر منبع عالی آنتی اکسیدان ها و آنزیم هایی است که فعالیت ها را سرعت می بخشد. همچنین سیر دارای خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی است.

در اینجا لیستی از حقایق تغذیه ای در مورد سیر ترشی آورده شده است. با توجه به ارزش غذایی روزانه، سیر ترشی ممکن است حاوی موارد زیر باشد:

  • اگر اندازه وعده 100 گرم باشد، حاوی 149 کالری است.
  • چربی کل 90.5 گرم، 1٪
  • سدیم 17 میلی گرم، 1٪
  • کربوهیدرات کل 33 گرم، 12 درصد
  • فیبر غذایی 2.1 گرم، 8٪
  • شکر 1 گرم

سیر

  • پروتئین 6.4 گرم، 13٪
  • کلسیم 181.00 میلی گرم، 14٪
  • آهن 1:70 میلی گرم، 9٪
  • پتاسیم 401 میلی گرم، 9٪

ارزش غذایی روزانه در واقع در مورد مواد مغذی موجود در غذای سرو شده است که به رژیم غذایی روزانه اضافه شده است. به عنوان یک توصیه کلی تغذیه ای، روزانه 2000 کالری مصرف می شود.

خواص ضد میکروبی طبیعی سیر آن را به یک کاندید عالی برای ترشی تبدیل می کند زیرا اسیدیته آن از رشد باکتری ها جلوگیری می کند.

ترشی‌ها معمولاً با خیساندن سبزیجات در محلول سرکه (که به حفظ آنها کمک می‌کند) و سپس اضافه کردن ادویه‌هایی مانند نمک، شکر یا سبزی‌هایی که طعم مواد در حال نگهداری را تکمیل می‌کنند، درست می‌کنند.

نکته منفی ترشی ها این است که می توانند حاوی مقادیر زیادی سدیم ناشی از نمک اضافه باشند و برخی از آنها دارای سطوح بالایی قند هستند که کمکی نمی کند. اما، سیر ترشی چقدر برای شما مفید است؟

به طور کلی سیر ترشی برای شما مفید است. هنگامی که سیر ترشی می شود، تحت فرآیند تخمیر قرار می گیرد که طعم و ارزش غذایی غذاها را تغییر می دهد.